facebook
26/01/2023

Ovde ide vaša reklama

Ponovo saobraćajna nezgoda na uglu ulica Braće Nedića i Vuka Karadžića

Sinoć posle 19 sati na uglu ulica Vuka Karadžića i Braće Nedića ponovo se desila saobraćajna nezgoda. U sudaru dva putnička automobila pričinjena je značajna meterijalna šteta, ali na sreću nije bilo povređenih.

Nadležne službe tvrde da su nedavno postavljeni novi, veći saobraćajni znaci u cilju rešavanja problema na ovoj raskrsnici na kojoj su saobraćajni udesi česti. Mi smo danas u toku dana proverili šta je to što izaziva najveće probleme i dovodi do nesreća na ovoj raskrsnici i zaključili da ovde nije problem u saobraćajnim znacima, već u parkiranju. Naime parkiranje je u ulici Vuka Karadžića dozvoljeno na trotoaru, što potpuno onemogućava bilo kakav pregled saobraćaja vozačima koji dolaze iz ulice Braće Nedića. A da to ne bude dovoljno, u ulici Braće Nedića, na samoj raskrsnici je potpuni haos od parkiranih automobila, kamiona, kombija i građevinskog materijala za zgradu koja je u izgradnji. Tu su i dečija igraonica oko koje se roditelji parkiraju bez nekog posebnog reda i poštovanja propisa, a jedni gori od njih su korisnici teretane koja se nalaz iznad igraonice.

Dakle, nije stvar u veličini znakova, već u tome što je i dozvoljeno parkiranje opasno po saobraćaj i onaj ko je odredio ovakav način parkiranja verovatno nije ni prošao pored saobraćajne škole i neaktivnosti saobraćajne policije na kažnjavanju vozača i izvođača radova koji ovu raskrsnicu koriste kao parking.

Foto/ printscreen/glaspodrinja.rs

Ovde ide vaša reklama

Komentari

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Svi komentari