facebook
25/09/2023

Juče započele besplatne obuke veb programiranja u Trening centru

U Centru za stručno usavršavanje juče su započele besplatne obuke na kojima će polaznici imati priliku da steknu znanje u vezi sa osnovama veb programiranja, unapređenjem veb prezentacije, radom sa bazama podataka, osnovnim konceptima bezbednosti IT infrastrukture. Organizator ovih obuka jeste kompanija Bex-Express u saradnji sa lokalnom samoupravom. Takođe, nakon završene obuke, imaće mogućnost zaposlenja u Bex-Express kompaniji.

Prema rečima Igora Stojanovića iz Kompanije Bex-Express neće svi polaznici edukacije biti zaposleni, nego oni koji pokažu određeni nivo interesovanja i poznavanja materije.

– Naši edukatori su tu da im pruže osnovne informacije koje su bitne za rad IT stručnjaka u našoj kompaniji. Svi imaju priliku da se dokažu, a u zavisnosti od toga kako prođu obuku, pravićemo selekciju. S obzirom da je IT visokorastuća industrija kadrova, svako ko pokaže potreban nivo znanja imaće priliku da radi i sarađuje sa nama.

Obuka je usmerena na podršku mladim ljudima koji pronalaze svoju buduću karijeru u IT sektoru, nudi im praktično znanje u nameri da ih međusobno poveže, da im omogući da steknu veštine i pomogne im da se pronađu u određenoj oblasti IT-a koji je jako složena industrija i kompleksan sektor, kaže Stojanović.

Obuke Veb programiranje i Mreža i monitoring trajaće dve nedelje.

Foto/printscreen/glaspodrinja.rs

Komentari

Pretplati se
Obavesti o
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Svi komentari