27/11/2022

Deliverko.rs dostava

Dostava hrane

Dostava: ‎062 555 375

Imate previše obaveza, a premalo vremena za kuvanje? Postoji rešenje za vas!

Moderan način života je težak, naporan, često ostaje jako malo mesta za svakodnevna sitna zadovoljstva koja nam, hteli mi to da priznamo ili ne, ipak donose najviše radosti, zar ne? Balansiranje između posla, zahtevnih klijenata, rodbine, prijatelja i dece koja zahtevaju više pažnje – sve to jako iscrpljuje, troši energiju i čini nas nervoznim. Nakon dugog radnog dana ispunjavanja različitih obaveza, nemaju svi volje da razmišljaju u spremanju zdravog, ukusnog i kuvanog domaćeg obroka.

Poručivanje hrane online dugo je trend u svetu, dok je kod nas važilo pravilo da je najbolje svoje obroke samostalno pripremati. Iako nema istu čar kao kada sami postanete šef kuhinje, online poručivanje hrane uzima primat, kako kod starije populacije, tako i kod mladih.

Da li ste znali da u Šapcu od sada možete uživati u kućnoj dostavi najrazličitije hrane, od brze hrane pa do gotovih kuvanih jela iz čak trideset restorana? Bilo da ste raspoloženi za tradicionalnu srpsku kuhinju, italijanske paste, francuska jela, slatkiše možete obezbediti sebi dostavu na kućnu adresu ili bilo koju drugu lokaciju.

Ukoliko nemate vremena da napravite doručak, jer žurite na posao, ne stižete da spremite ručak ili večeru, iznenada vam se pojave prijatelji pred vratima ili vam se jednostavno jede pica, čizburger ili pije koka-kola? Zahvaljujući Deliverko dostavi, sve što poručite biće na vašem trpezarijskom stolu u najkraćem roku!

Ukoliko ste se odlučili za dostavu hrane, Deliverko – dostava Šabac će postati vaš najbolji prijatelj! Vreme za kuvanje možete sa vremena na vreme iskoristiti za nešto drugo, a bićete sigurni da ste poručili ukusan i zdrav obrok. Ono što izdvaja Deliverko dostavu od drugih jeste profesionalnost, brzina, efikasnost, ali i najjeftinija isporuka hrane za samo 170 dinara.

Zahvaljujući velikom voznom parku, hrana na željenu lokaciju stiže topla i sveža, a vreme dostave je radnim danom od 8.00 do  00.00, a vikendom i do 01.00 u noć.

Slušajući i poštujući želje kupaca, Deliverko uskoro pokreće i opciju Deliverko + , koja će korisnicima omogućiti mnogo širi spektar usluga kakve nijedna druga kompanija za dostavu u gradu nema u ponudi.

Aplikaciju možete preuzeti preko: Android, iOS i Huawei prodavnice.

Prijatno!

Mesto za reklamu

Komentari

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Svi komentari