facebook
27/01/2023

Ovde ide vaša reklama

OPSTANAK : Nemojte ljudi, ko boga vas molim

Protesti uzgajivača tovljenika završeni su nagodbom sa pojedincima i nepromenjenim uslovima za sve. Protesti mlekara su ostali bez rešenja, sada može viša cena, ali kasno, mleka nema dovoljno.

Uzeli ste od naroda višnju i borovnicu, sada isto radite sa pšenicom, kupinom, šljivom, a najave su da ćete otimati i suncokret. Na sve ovo, vi uvodite Uredbu o zamrzavanju cena svinjskog mesa i time mu obarate cenu u mesarama.

Sjajna vest za građane, kada sve beleži rast cena, a plata miruje, svako pojeftinjenje je dobro, ali…Treba li da mere borbe protiv inflacije za koju tvrdite da je u granicama, treba da plate uzgajivači tovljenika? Da li mogu da plate? Ne morate Nedimoviću biti genije da vam bude jasno da ne mogu.

I trenutna cena vodi gašenju proizvodnje, nova niža, bez dileme ugasiće uzgoj tovljenika. Tada ćete u jauk i naravno uvoz mesa koje bi drugi da bace, time ćete da hranite narod i tada ćete odmrznuti cene i vinuti ih do nebeskih visina, jer ko će do građana da plaća vaše gluposti. Pozivamo Nedimovića i Krkobabića da prestanu brinuti o selu, to je verujemo jedini način da selo možda preživi!

Ovde ide vaša reklama

Komentari

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Svi komentari