facebook
27/01/2023

Ovde ide vaša reklama

Saopštenje gradskog odbora Dveri Šabac

„Gradska organizacija Srpskog pokreta Dveri iz Šapca se ograđuje od pozivanja građana na protesni skup u nedelju u Šapcu koji organizuje bivši gradonačelnik.

Smatramo da nema ništa časno i pristojno u tome da se obeleži godišnjica od sramnog napada visokopozicioniranog člana SNS-a na svoje sugrađane i to ULT mašinom na mostu preko Save. Tim povodom, nekoliko nedelja kasnije, nacrtana je „meta na čelu“ jednoj našoj porodici, jer joj se maloletni sin našao na „poternicama“ koje su bile izlepljene po celom gradu. Sa druge strane, gradske organizacije pojedinih stranaka su pokušale da na račun jedne porodice sakupe još koji politički poen. Umesto da se političke stranke bore za bolji život građana, jer svi smo svedoci kolika su poskupljenja osnovnih životnih namirnica, oni gube vreme na skup u nedelju, ispred Osnovnog suda u kome neće biti niko od zaposlenih.

I pored nereagovanja institucija u slučaju nasilja od strane vladajuće stranke, sigurni smo u to da je pravda spora, ali dostižna.“ – navodi se u saopštenju gradskog odbora Dveri Šabac

Ovde ide vaša reklama

Komentari

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Svi komentari