facebook
23/03/2023

Ovde ide vaša reklama

Na pet takmičenja deset nagrada za Muzičku školu

Tokom februara učenici osnovne i srednje muzičke škole „Mihailo Vukdragović“ Šabac, na pet takmičenja osvojili su deset nagrada.

U Valjevu na takmičenju gitarista takmičili su se učenici srednje škole Olga Dubljanin (prva nagrada) i Strahinja Pavlović (druga nagrada) , klasa prof.Jovan Mihajlović. U Beogradu na Memorijalu Dušan Protić naš najmlađi trubač Luka Ristić u klasi prof. Aleksandra Končara, osvojio je prvu nagradu. Učenica 4.razreda flaute Mia Vonasek (klasa prof.Biljana Prica) osvojila je dve prve nagrade u Beogradu i Valjevu, a klavirski saradnik je prof.Boris Jekić. Tri učenika srednje škole gitare u klasi Jovana Mihajlovića osvojili su tri prve nagrade u Pančevu. Veljko Vesić učenik 4.razreda gitare u klasi prof.Bogdana Tošića osvojio je treću nagradu u Beogradu, a Mara Radošević učenica 1.razreda violine u klasi prof.Jelene Jevtić drugu nagradu.

U sredu 22.februara 2023.godine Učenički parlament srednje muzičke škole „Mihailo Vukdragović“ Šabac sa profesorima Jovankom Kovačević i Marijom Marković, organizovali su 12. Juventus fest. Učenici osnovne škole takmičili su se u tri kategorije: klasična, zabavna i narodna muzika. i osvojili 25 nagrada. U revijalnom delu učestvovali su laureati sa prošlogodišnjeg Juventus festa ( Vanja Bošković, Mia Vonasek i Marko Grujić), kao i učenici srednje škole (Vladana Danojlić, Ana Saveski, Teodor Tomić, Aljoša Keserović i Aleksa Radanović). Ovogodišnji pobednici takmičenja su :Anja Vučetić, Lenka Popović, Jovana Mandušić i Tara Ristić i svi dobili medalju, knjigu i diplomu..

Muzička škola „Mihailo Vukdragović“ Šabac

Ovde ide vaša reklama

Ovde ide vaša reklama

Komentari

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Svi komentari