facebook
26/01/2023

Ovde ide vaša reklama

Dodeljene stipendije najboljim studentima u opštini Bogatić

Opština Bogatić tradicionalno stipendira svoje najbolje studente. To je odluka kojom lokalna samouprava želi da pokaže da vodi brigu o mladima, posebno onima koji svojim znanjem, radom, zalaganjem i ostvarenim rezultatima zaslužuju da se stane iza njih.

Ove godine najboljim studentima opština je obezbedila stipendije iz budžeta u visini od 15.000 dinara mesečno umesto dosadašnjih 10.000 dinara. Stipendije su dodeljene redovnim studentima državnih fakulteta (oblasti društveno-humanističke, prirodno-matematičke, tehničko-tehnološke i medicinske nauke) koji studiraju na teret Republike Srbije i sa prosečnom ocenom 9,00 i više. 

Predsednik opštine Bogatić Milan Damnjanović čestitao je svim dobitnicima i tom prilikom rekao: 

„Povod današnjeg okupljanja je potpisivanje ugovora i dodela studentskih stipendija najboljim studentima naše opštine. Opština Bogatić je prepoznala potrebu i značaj da se nagrade ovih sedam mladih, vrednih i uspešnih ljudi. U ime lokalne samouprave i svoje lično ime čestitam nagrađenim studentima i na samom početku ove 2023. godine želim im puno zdravlja, sreće i uspeha u daljem školovanju i životu”, istakao je Damnjanović.

Izvor/ www.bogatic.rs

Foto/ printscreen/mačvainfo

Ovde ide vaša reklama

Komentari

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Svi komentari