Šabac

24°C
Clear sky
29/09/2022

Deliverko.rs

Dostava hrane

Dostava: ‎062 555 375

Mesto za reklamu

Još jedna saobraćajna nezgoda na uglu Vuka Karadžića i Braće Nedić

Na uglu ulica Vuka Karadžića i Braće Nedić desila se saobraćajna nesreća u kojoj su učestvovala četiri vozila, a povređene su tri osobe.

Kako je preneo nedeljnik „Glas Podrinja“ nezvanično, taksi koji je pokušao da skrene iz Vuka Karadžića nije poštovao prenstvo prolaza i presekao je put Audiju koji je dolazio iz drugog smera. Prikom sudara oštećena su još dva vozila, Fiat i Golf, koji su se nalazili u neposrednoj blizini.

Ovo je jedna od rizičnih raskrsnica u gradu iz dva razloga.  Prvi su brojni automobili  koji su parkirani na trotoaru u Vuka Karadžića i koji znatno smanjuju preglednost. Sa druge strane u ulici Braće Nedić automobili su parkirani uglavnom na kolovozu, neretko u samoj raskrsnici, a stanovnici ovog dela gradeskog naselja Kamenjak kažu da misle da saobraćajna policija, a i „pauk“ nikada nisu na ovoj raskrsnici ni viđeni, a o nekoj intervenciji nema ni govora. U svakom slučaju ovo je još jedna u nizu nesreća na ovom mestu, pa bi zaista bilo dobro da nadležni pojačaju prisustvo u ovom delu grada.

Foto/printscreen/glaspodrinja.rs

Dostava hrane

Dostava: ‎062 555 375

Mesto za reklamu

Dostava hrane

Dostava: ‎062 555 375

Komentari

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Svi komentari