facebook
25/09/2023

Bivši učenik donirao kalorifere za OŠ „Kralj Aleksandar Karađorđević“ u Prnjavoru

Osnovna škola „Kralj Aleksandar Karađorđević“ u Prnjavoru rešila je problem grejanja u sportskoj hali u ovom mestu zahvaljujući bivšem učeniku Dejanu Vasiću iz ovog mesta.
Postavljeni su  kaloriferi za grejanje, donacija Firme Elit MD čiji je vlasnik  Dejan Vasić iz Prnjavora nekadašnji učenik ove škole. Sportska hala je godinama bila bez adekvatnog grejanja, a sada su obezbeđeni dobri uslovi za predstojeću zimsku sezonu kako za učenike, tako i za druge korisnike.  

Pored kalorifera Dejan je donatorski obezbedio sportskoj hali: farbanje tribina, sređivanje klupskih prostorija, krečenje jednog dela hale, farbanje vrata na prostorijama, uređenje hodnika i popravku rasvete. Obnovljeno je 12 grejnih tela gde temperatura u hali dostiže i do 25 stepeni.

Na sve pohvale DEJAN VASIĆ skromno odgvara: “ Кada sam ja bio učenik obavljali smo sve aktivnosti u hladnoj hali, tada sam već pomislio ako budem u mogućnosti jednog dana doniraću grejanje za sportsku halu. Smatram da je ovo osnovna potreba da deca od prvog do osmog razreda kao i svi ostali korisnici sportisti imaju optimalne uslove za rad i osetio sam potrebu da pomognem svojoj školi i svom mestu. Drago mi je da su deca presrećna što posle duže godina rade u toploj hali i žele da ostanu što duže na sportskim aktivnostima. Na kraju mogu samo da kažem Bogu hvala!“

Izvor/ fbstranica/OŠ „Kralj Aleksandar Karađorđević“ Prnjavor

Komentari

Pretplati se
Obavesti o
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Svi komentari