facebook
27/01/2023

Ovde ide vaša reklama

Završene Zimske školice u CSU

U petak 20. januara završene su u Centru za stručno usavršavanje u Šapcu  Zimske školice sa temom – Putovanje preko Bliskog do Dalekog istoka. Na krilima pesme putovali su n aši mališani  u Tursku, Katar i Egipat, obišli su kopneni put Marka Pola, bavili su se znamenitim ličnostima istoka. Pravili su ikebane, piramide, koristili origami tehniku, vežbali umetnost lepog pisanja, crtali likove iz japanskih stripova.

Na likovnim radionicama slikali smo simbole zemlje izlazećeg Sunca – Japana i ujedno sagledali Japan iz više uglova, slikali smo i zastave zemalja Bliskog i Dalekog istoka. Sagledali smo čitav spektar boja od rubina do safira, štampali Hramove na 3D štampaču i postavljali ih na odgovarajuća mesta na karti sveta i još mnogo toga.

Svaka radionica je privukla veliki broj posetilaca. Iz CSU se zahvaljuju saradnicima – Tatjani Krasić pedagogu, Mirjani Vilotić pedagogu, Mariji Đerić, profesorki biologije, Dragani Petrović profesorki engleskog i japanskog jezika, Kristini Jeremić profesorki tehničkog obrazovanja, Snezani Jurošević Jezdimirović profesorki tehničkog obrazovanja, Tanji Pavlović profesorki likovne kulture, Jasmini Janić profesorki razredne nastave, Živanu Makević profesoru geografije, Vesni Savatić profesorki hemije, Katarini Svinarčuk profesorki grafičkog oblikovanja i pisma, Nataši Popović profesorki geografije, Snezani Šalai Tibor profesorki muzičke kulture, Snezani Popović profesorki razredne nastave, Milanu Saviću profesoru elektrotehnike i Aleksandri Tomić profesorki grafike na divnoj saradnji i predanom i kreativnom radu, što je rezultiralo da je svaka radionica bila besprekorna i fantastična, a to se najbolje videlo po osmesima dece koja su bila na njima čitave prethodne nedelje.

Ovde ide vaša reklama

Komentari

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Svi komentari