facebook
23/03/2023

Ovde ide vaša reklama

„Pažljivkova smotra“ u Ljuboviji

Agencija za bezbednost saobraćaja Republike Srbije, u saradnji sa lokalnim savetima za koordinaciju poslova saobraćaja, nastavlja sa aktivnostima koje su usmerene ka povećanju bezbednosti dece u saobraćaju. Nakon uspešno završene školske smotre, koja je realizovana u svim predškolskim ustanovama i osnovnim školama na teritoriji opštine Ljubovija, održana je opštinska smotra u okviru projekta „Pažljivkova smotra“ u OŠ „Petar Vragolić“ u Ljuboviji, gde su se takmičili svi predškolci i učenici prvog i drugog razreda osnovnih škola naše opštine.

Foto/printscreen/fbstranica/ljubovijainfo


Takmičilo se 36 mališana, a za sve učesnike obezbeđene su diplome i medalje, dok su pobednicima uručeni prigodni pokloni. Sva deca koja su učestvovala na opštinskoj smotri su kroz zanimljivu igru i takmičenje mogla da čuju šta je to što ih čini bezbednim u saobraćaju.

Foto/printscreen/fbstranica/ljubovijainfo


Takmičari koji su predstavljali svoje vrtiće i škole su odabrani od strane Agencije za bezbednost saobraćaja Republike Srbije prema rezultatima postignutim u prvoj fazi projekta „Pažljivkova smotra“ – školskoj smotri. Кroz realizaciju svake od faza projekta „Pažljivkova smotra“ deca su pokazivala zavidna znanja u poznavanju pravila za bezbedno učešće dece u saobraćaju.

Foto/printscreen/fbstranica/ljubovijainfo

Cilj ovog projekta je da se podigne svest o bezbednosti saobraćaja, a posebno dece kao najmlađih učesnika u saobraćaju.

Izvor/ ljubovijainfo

Foto/printscreen/fbstranica/ljubovijainfo

Ovde ide vaša reklama

Ovde ide vaša reklama

Komentari

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Svi komentari